Pentru mai multe detalii sau pentru comenzi ne puteti contacta la numarul de telefon 0721.359.121, mail contactedituraroossa@gmail.com
Prin traditia formata din vremuri indepartate, mancarurile din carne sunt practic nelipsite in lista bucatelor pe care le consumam la mesele de zi cu zi sau de sarbatoare. Ele au un rol esential in alimentatia noastra.Carnea este unul dinte cele mai importante produse alimentare, in primul rand datorita proteinelor pe care le contine si care sunt asimilate de organismul uman. Acest retetar contine 120 de retete din carne, de la aperitive, salate, supe si ciorbe, la mancaruri la cuptor. Are un format foarte atragator, este in stilul calendarelor cu suport, la fiecare reteta avem aranjamentul in farfurie, ingredientele pe gramaj, care se gasesc cu usurinta in toate pietele si hypermarketurile.
Calitatea este foarte buna, este vorba de o hartie finlandeza, cerata, de cea mai buna calitate, nu este afectata de condensul din bucatarie.
Aceasta carte poate fi achizitionata la pretul de 17 Ron.
Pentru mai multe detalii sau pentru comenzi ne puteti contacta la numarul de telefon 0721.359.121, mail contactedituraroossa@gmail.com
Pentru mai multe detalii sau pentru comenzi ne puteti contacta la numarul de telefon 0721.359.121, mail contactedituraroossa@gmail.com
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu